Przesunięty przez: Małgośka 5 Marzec 2009 |
Ile zapłacić za pierścionek zaręczynowy? |
|
| Autor |
Wiadomość |
edson

|
Wysłany: 15 Lipiec 2008 Ile zapłacić za pierścionek zaręczynowy?
|
|
|
Nie wiem czy to dobry dział. Ile powinnienem zapłacić za pierścionek zaręczynowy? Bo z tego co widze to ceny są od 200 zł do nieskończoności |
|
|
|
 |
zypolek

|
Wysłany: 15 Lipiec 2008
|
|
|
|
Bardzo dziwne pytanie masz. Zapłać tyle ile jesteś w stanie zapłacić, nie mówię tutaj, że jeśli masz 10 tyś zł to masz tyle wydać na pierścionek, po prostu zastanów się jaką część możesz na to przeznaczyć. Ja wydałem 300 zł i było ok |
|
|
|
 |
Albert

|
Wysłany: 16 Lipiec 2008
|
|
|
tez miałem taki problem :) pytałem się po kolegach, ale niczego mi to nie dało, jeden kupował za 100 zł a drugi za 3 kafle ja wydałem 420 zł dokładnie i wszystko było w jak najlepszym porządku |
|
|
|
 |
tola
|
Wysłany: 21 Lipiec 2008
|
|
|
|
Jeżeli Twoja wybranka cie kocha to będzie zadowolona nie zależnie od jego kosztu, ważne że od ciebie :) A tak całkowicie poważnie to nie przystoi kupić tego pierścionka na odpuście, musi mieć swój wygląd i być w miarę ok |
|
|
|
 |
miodzio
|
Wysłany: 28 Lipiec 2008
|
|
|
najlepiej zapłać 10 tyś i je przyklej na super glu do palca zeby go nie zgubiła |
|
|
|
 |
Szczęśliwi

|
Wysłany: 6 Marzec 2009
|
|
|
teraz jest taki wybor biżuterii ślubnej, że każdy znajdzie coś na swoją kieszeń |
|
|
|
 |
Chr1su
|
Wysłany: 22 Październik 2009
|
|
|
|
Ja wydałem ~ 1800 . Długo zastanawiałem się jaki ten pierścionek powinien być i uznałem że znajdę najpiękniejszy i nie będę oszczędzał . Kupiłem go u Jubilera w Krakowie , mają naprawdę ładne pierścionki zaręczynowe . A moment kiedy Ona zobaczyła ten pierścionek zapamiętam do końca życia i oddał bym każde pieniądze żeby jeszcze raz zobaczyć tą reakcję . :) |
|
|
|
 |
Marta Walędziak
|
Wysłany: 26 Październik 2009
|
|
|
Witam,
to bardzo miło zobaczyć, że mężczyznom ogromnie zależy na pierścionku zaręczynowym, który przekona ich ukochaną do powiedzenia "TAK".
Badanie gruntu przez wspólne wizyty u jubilera pod pretekstem zakupu naszyjnika dla mamy są jak najbardziej wskazane. Wówczas można wybrać ten jedyny pierścionek, który ją zauroczył i mimochodem udało Wam się to zauważyć.
Można też zapamiętać gust i upodobania ukochanej i wykonać pierścionek na specjlane zamówienie u jubilera lub w firmie zjamującej się tworzeniem biżuterii. Gwarantuje to niezapomniane wrażenie i błysk w oku ukochanej!
Pozdrawiam, |
_________________ slubownia.com |
|
|
|
 |
wojts
|
Wysłany: 27 Styczeń 2010
|
|
|
|
a ja swojej kupiłem w sklepie internetowym YES, wypasiony z cyrkoniami (tutaj sobie można obejrzeć te pierścionki zaręczynowe). Dałem 1700 zł, nie zamawiałem przez neta, tylko poszedłem do ich sklepu firmowego. Myslę, że wydałem odpowiednią kwotę na ten cel :) |
|
|
|
 |
|
|